Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

CO2 neutrale woning in de Zilk


Deze 4-kamer eengezinswoning is volledig CO2 neutraal gerenoveerd. Dat wil zeggen dat alle energie op een duurzame wijze wordt opgewekt. Door zonnepanelen en een warmte terugwininstallatie (WtW). De woning is volledig gasloos, koken gebeurt op een inductiekookplaat. De CV-ketel is vervangen door een warmtepomp en plafondverwarming. Er is een demand flow systeem met aansluiting in alle kamers, de badkamer en de toilet. Op de vliering is een ventilatiebox geplaatst. Voor meer informatie kijk op www.balanshuis.nl

 

Voor dit pilot project vragen we aan de bewoners om een aantal gegevens over verbruik bij te houden. Als u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u via www.woningnethollandrijnland.nl reageren. Wilt u een korte motivatie mailen naar de woningcorporatie Sint Antonius van Padua te Noordwijkerhout: info@ws-padua.nl. De selectie vindt plaats op basis van een aantal criteria; zoals inkomen, gezinssamenstelling en uw motivatie. Na een persoonlijk gesprek met onze medewerkers maken we de uiteindelijke keuze. Voor meer info kunt u ook contact opnemen met de afdeling wonen: 0252-34 31 00.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.