Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woonwensen


Als u bent ingeschreven kunt u in uw eigen profiel uw woonwensen opslaan. U kunt bijvoorbeeld aangeven welk soort woning u zoekt en in welke gemeente. U hoeft niet iedere keer dat u de website bezoekt uw woonwensen aan te geven.

Zo legt u uw woonwensen vast:

  • Log in en klik bij Mijn account op Profiel;
  • Bij Woonwensen geeft u aan wat u belangrijk vindt voor uw nieuwe woning. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende woonplaatsen, stadsdelen en wijken, het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs *;
  • Als uw woonwensen naar tevredenheid zijn ingevuld, klikt u op Opslaan.

Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u nu automatisch alle woningen te zien die aan uw woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw opgeslagen woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen. De eerstvolgende editie van het Digizine zal gebaseerd zijn op uw woonwensen.

 

* Als u uw woonwens gaat opmaken ziet u een aantal velden een - of + teken staan. Dit betekent dat ook de waarden onder het aangegeven getal (-) of boven het gegeven aantal (+) meegenomen worden in uw zoekopdracht. Bijvoorbeeld bij aantal kamers: als u op minimaal gaat staan worden automatisch ook eenkamer woningen meegenomen in uw zoekopdracht.


Veelgestelde vragen

Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als u uw woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. U kunt bij uw woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende woonplaatsen, stadsdelen en wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. U hoeft dan niet iedere keer dat u de website bezoekt opnieuw uw voorkeuren aan te geven.

Als u bent ingelogd en u klikt op Woningaanbod, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. En neemt u een gratis abonnement op het Digizine, dan krijgt u elke vrijdagmiddag een e-mail met uw persoonlijke aanbod. Hierin staan maximaal 9 socialehuurwoningen.

U legt uw woonwensen vast op Mijn account bij Profiel.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan WoningNet Holland Rijnland Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.