Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op!
Per 1 januari is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 710,68. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 36.165. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning. In de regio Holland Rijnland kunnen uitzonderingen gelden. Sommige woningen worden aangeboden voor middeninkomens, dit staat aangegeven in de advertentie. Voordat een woning definitief wordt toegewezen controleert de woningcorporatie uw inkomen.

Wel of niet inschrijven?
Iedereen kan zich inschrijven bij WoningNet Holland Rijnland, ongeacht de hoogte van het inkomen. U krijgt alleen een sociale huurwoning aangeboden als uw inkomen niet te hoog is. Is uw inkomen nu te hoog? Dan kan het toch verstandig zijn om u in te schrijven. Uw inkomen kan in de toekomst bijvoorbeeld dalen. Dan bouwt u in de tussentijd wel inschrijfduur op. 
Voor mensen met een hoger inkomen heeft de regio ook vrijesector huurwoningen en (nieuwbouw) koopwoningen. Ook deze woningen worden aangeboden via WoningNet Holland Rijnland. U hoeft niet ingeschreven te staan om op vrijesector huurwoningen of koopwoningen te kunnen reageren. 

Meer informatie
Lees ook het algemene artikel over dit onderwerp.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In ditprivacystatementbeschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij WoningNet Holland Rijnland kost € 10. U kunt betalen via iDEAL of door het afgeven van een doorlopende machtiging.

Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Een verlenging kost € 10 per jaar (prijspeil 2014).

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.