Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Veelgestelde vragen


Ik wil gaan samenwonen. Hoe moeten wij ons inschrijven?

Wilt u samen met uw partner een woning zoeken, dan moet u samen op één inschrijving staan. Als een van beide al staat ingeschreven, dan kan de ander als medeaanvrager op de inschrijving worden geplaatst. Dit kunt u zelf aanpassen: log in en klik bij Mijn WoningNet op Profiel. Ga vervolgens naar Huishoudsamenstelling en inkomen.

Als uw partner ook staat ingeschreven kunt u de inschrijvingen samenvoegen:

  • Bij een samenvoeging schrijft degene met de langste wachttijd de ander als medeaanvrager bij op de registratie. Het registratienummer van de medeaanvrager vervalt daarmee.
  • Voor een samenvoeging van twee inschrijvingen kunt u contact opnemen met een van de corporaties.
Download hier het aanvraagformulier Samenvoegingsformulier. U wordt gevraagd naast het samenvoegingsformulier ook kopieën legitimatiebewijzen van beiden aan te leveren. U leest hier waar uw legitimatiebewijs aan moet voldoen.

Een samenvoeging kan later eventueel ongedaan worden gemaakt door middel van een splitsing. De medeaanvrager krijgt dan de inschrijftijd terug van de oorspronkelijke inschrijving. Download hier het Splitsingsformulier.

 LET OP: u kunt uw medeaanvrager niet zelf verwijderen van uw inschrijving, dit moet gedaan worden door een corporatiemedewerker. U moet hiervoor een legitimatiebewijs en een handtekening van de mede-aanvrager aanleveren. 

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan WoningNet Holland Rijnland Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.